Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk & skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også gerne nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!
Selskaber fra ni personer og opefter skal bestille en enslydende menu senest tre hverdage inden ankomst. Forbehold for allergier er selvfølgelig undtaget.
Dette er hensynet til Jer selv, andre gæster samt personalet.
mêlée menupakke!
Snacking kr. 100,- (før-forret)
Hummerbisque med porre & hummerbrud kr. 145,- (forret)
Andecasoulet med kålpølse, hvide bønner, gulerod & tomatsovs kr. 230,- (hovedret)
Sticky toffee pudding med vaniljeiscrème kr. 115,- (dessert)
Alle fire retter kr. 495,-
mêlée retter!
Rørt tartar kr. 125,- (forret)
Onglet med marv, skalotter, confiterede hvidløg, kartofler & rødvinssovs kr. 265,- (hovedret)
Comté kr. 110,- (ost)
Citronfromage med lemon curd, bagt hvid chokolade & letpisket fløde kr. 135,- (dessert)
mêlée tavleretter!
Serranoskinke med saltede mandler 120,- (forret)
Braiseret porre med salviepesto, cashewnødder, salvie & comtésovs 155,- (forret)
Foie gras terrine med brioche og abrikoskompot 235,- (forret)
Stegt foie gras med rødbede, marineret radicchio & szechuan pebersovs 235,- (forret)
Stegte kammuslinger med rosenkål, saltet citron & muslingesovs 145,- (forret)
Stegt kalvebrissel med løgpuré, choucroute & madagascar pebersovs 195,- (forret)
Stegt havtaske med kartoffelmos, porre, perleløg, bacon & crèmesovs 345,- (hovedret)
Mad-bestillingen kan ikke ændres efter afgivelse, ej heller udvides eller annulleres!
Gældende gebyrer på alle kreditkort, tillægges regningen!
Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!
Info om indhold af alle 14 allergene ingredienser i retterne, kan fås hos alt aflønnet personale!