Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk & skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også gerne nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

Selskaber fra ni personer og opefter skal bestille en enslydende menu senest tre hverdage inden ankomst. Forbehold for allergier er selvfølgelig undtaget.

Dette er hensynet til Jer selv, andre gæster samt personalet.

mêlée menupakke!

Snacking kr. 100,- (før-forret)

Stegte kammuslinger med gulerodspuré, karotter & sauce nage kr. 135,- (forret)

Confiteret Duroc svinebyst med nye løg, spidskål & løgsovs kr. 215,- (hovedret)

Pavlova med rabarberkompot & vaniljeiscrème kr. 115,- (dessert)

Alle fire retter kr. 475,-

mêlée retter!

Rørt tartar kr. 115,- (forret)

Onglet med marv, skalotter, confiterede hvidløg, kartofler & rødvinssovs kr. 245,- (hovedret)

Comté kr. 100,- (ost)

Crème Brulée med sorbet kr. 135,- (dessert)

mêlée tavleretter!

Serranoskinke med saltede mandler 115,- (forret)

Burrata med tomater & Balsamicodresseing 145,- (forret)

Foie gras terrine med abrikoskompot & brioche 195,- (forret)

Braiseret porre med comté-sovs, cashewnødder, salviepesto & sprød salvie 145,- (forret)

Hvide asparges med rejer & hollandaise 175,- (forret)

Stegt kalvebrissel med grønne asparges, morkler, ramsløg & skysovs 195,- (forret)

Stegt pighvarre med sølvbede, forårsløg, kartofler & crèmesovs 385,- (hovedret)


Mad-bestillingen kan ikke ændres efter afgivelse, ej heller udvides eller annulleres!

Gældende gebyrer på alle kreditkort, tillægges regningen!

Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!

Info om indhold af alle 14 allergene ingredienser i retterne, kan fås hos alt aflønnet personale!