Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

 

mêlée’s menupakke!

-Snacking

-Stegt torsk med grøn asparges, muslingesovs & ramsløg

-Coq au vin blanc af Label Rouge kylling med kartoffelmos, gulerod, løg & champignon

-Citronfromage med citroncrème, flødeskum & hvid chokoladeknas

Alle fire retter dkk. 395,-

 

 

mêlée-retterne!

Rørt tartar dkk. 95,-

Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg & rødvinssovs dkk. 195,-

Comté 24 måneder dkk. 75,-

Profiteroles med chokoladesovs & vanilleiscreme dkk. 85,-

 

 

Tavleretter!

Serranoskinke med saltede mandler dkk. 85,-

Fransk løgsuppe dkk. 90,-

Stenbiderrogn med rødløg, crème fraiche & ristet toast dkk. 145,-

Stegt kalvebrissel med grøn asparges & morkler dkk. 150,-

Æbleflæsk med stegt foie gras dkk. 145,-

Chèvre chaud på marineret salat dkk. 115,-

Stegt slethvar med kål, mandler & crème sauce dkk. 235,- 

 

Mandags- & tirsdagsmenu!

-Stegt torsk med grøn asparges, muslingesovs & ramsløg

-Coq au vin blanc af Label Rouge kylling med kartoffelmos, gulerod, løg & champignon

-Citronfromage med citroncrème, flødeskum & hvid chokoladeknas

Tre glas afstemt vin samt vand & kaffe

Hele pakken for 525,- pr. person

 

 

Gældende gebyrer på alle kreditkort tillægges regningen! Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!!!

Info om indhold af allergene ingredienser i retterne kan fås hos alt lønnet personale!