Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

FROKOST UDVALG, sommeren 2020!

mêlée’s frokost! (fredag og lørdag fra 12h00-14h00)

Snacking kr. 75,-

Serrano skinke med saltede mandler kr. 85,-

Hvide asparges med hollandaise kr. 115,-

Hvide asparges med rejer & hollandaise kr. 140,-

1/2 dansk hummer naturel med citron & mayo kr. 175,-

Rejer på toast med citron & mayo kr. 125,-

Foie gras terrine med brioche & chutney kr. 135,-

Rørt tartar kr. 95,-

 

 Stegt slethvar med asparges, hollandaise & nye kartofler kr. 235,-

 Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg & rødvinssovs kr. 195,-

 

Comté, 24 måneder kr. 75,-

Marinerede jordbær med vanilleis kr. 85,-

 

AFTEN UDVALG!

mêlée’s menupakke!

-Snacking

-Stegt torsk med grøn asparges, beurre blanc & ramsløg

-Confiteret kylling med flødesovs, gulerod, løg & nye kartofler

-Lun rabarber clafoutis med vanilleis

Alle fire retter dkk. 395,-

 

 

mêlée-retterne!

Rørt tartar dkk. 95,-

Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg & rødvinssovs dkk. 195,-

Comté 24 måneder dkk. 75,-

Marinerede jordbær med vanilleis dkk. 85,-

 

 

Tavleretter!

Serranoskinke med saltede mandler dkk. 85,-

Hvide asparges med hollandaise dkk. 125,-

Hvide asparges med rejer & hollandaise dkk. 145,-

Halv dansk hummer naturel med citron & mayo dkk. 175,-

Rejer på toast med citron & mayo dkk. 125,-

Jomfruhummere med hvidløg & persillesmør dkk. 145,-

Foie gras terrine med brioche & chutney dkk. 135,-

Stegt slethvar med asparges, nye kartofler & hollandaise dkk. 235,- 

 

Mandags- & tirsdagsmenu!

-Stegt torsk med grøn asparges, fiskefumé & ramsløg

-Confiteret kylling med flødesovs, gulerod, løg & nye kartofler

-Lun rabarber clafoutis med vanilleis

Tre glas afstemt vin samt vand & kaffe

Hele pakken for 525,- pr. person

 

 

Gældende gebyrer på alle kreditkort tillægges regningen! Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!!!

Info om indhold af allergene ingredienser i retterne kan fås hos alt lønnet personale!