Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst.

 

Mêléemenu!

-Snacking kr. 75,-

-Stegt helleflynder i bouillon med oliven, piment & rouille kr. 95,-

-Label Rouge kylling med morkler, gulerod & persillekartofler kr. 175,-

-Nøddekage med æblekompot, flødekaramel & crème fraiche is kr. 75,-

 Alle fire retter kr. 395,-

**************************

Mêlée-retterne!

-Rørt tartar kr. 95,-

-Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg, rødvinssovs & kartofler kr. 195,-

-Comté 24 mdr. kr. 75,-

-Profiterole med vanilleis & chokoladesovs kr. 85,-

 *******************************************

Tavleretterne!

-Serranoskinke med saltede mandler kr. 85,-

-Don Bocarte Ansjoser med toast, mayo & grillet citron kr. 115,-

-Hvide asparges med hollandaise & stenbiderrogn kr. 150,-

Pappardelle med salvie & ventréche kr. 115,-

-Stegt foie gras med kvæde kr. 135,-

-Kaninterrine med selleriremo kr. 85,-

-Stegt torsk med grønne asparges, spinat & torskefumet kr. 210,-

*********************************************************************

Mandags- & tirsdagsmenu

Stegt helleflynder i bouillon med oliven, piment & rouille kr. 95,-

Label Rouge kylling med morkler, gulerod & persillekartofler kr. 175,-

Nøddekage med æblekompot, flødekaramel & crème fraiche is kr. 75,-

1 glas vin til hver ret!

Vand & kaffe!

Hele pakken kr. 525,- pr. person

***********************************

 

Der tages forbehold for ændringer på tavlen, udsolgte retter samt prisændringer!

Info om allergene ingredienser i samtlige retter, kan fås hos alt lønnet personale!