Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst.

 

Mêléemenu!

-Snacking kr. 75,-

-Stegt torsk med porre & muslingesovs kr. 95,-

Braiseret svinekæber med kål, gulerod & citrontimian kr. 165,-

Æblemazarin med vanilleis & saltkaramel crème kr. 75,-

 Alle fire retter kr. 395,-

**************************

Mêlée-retterne!

-Rørt tartar kr. 95,-

Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg, rødvinssovs & nye kartofler kr. 210,-

-Comté 24 mdr. kr. 75,-

-Citronfromage kr. 85,-

 *******************************************

Tavleretterne!

-Serrano skinke med saltede mandler kr. 85,-

-Vol-au-vent med svampe à la crème kr. 95,-

-Salat med rejer, peberrod & syltede tomater kr. 105,-

-Jomfruhummerbisque med urter & stegte kammuslinger kr. 125,-

-Braiseret kalvebrisler med linser kr. 115,-

-Oskehaler med selleri & grønkål kr. 125,-

-Foie gras terrine med syltede svesker & rødløg kr. 135,-

-Stegt torsk med porre, kartofler & muslingsovs kr. 210,-

*********************************************************************

Mandags- & tirsdagsmenu

-Stegt torsk med porre & muslingesovs kr. 95,-

Braiseret svinekæber med kål, gulerod & citrontimian kr. 165,-

Æblemazarin med vanilleis & saltkaramel crème kr. 75,-

1 glas vin til hver ret!

Vand & kaffe!

Hele pakken kr. 495,- pr. person

***********************************

 

Der tages forbehold for ændringer på tavlen og udsolgte retter!

Info om allergene ingredienser i samtlige retter, kan fås hos alt lønnet personale!