Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

 

mêlée’s menupakke!

Snacking dkk. 75,-

Stegt torsk med spinat & choron sovs dkk. 95,-

Boeuf Bourguignon med bacon, løg, svampe & kartoffelmos dkk. 175,-

Frossen citronfromage med citroncrème, pisket fløde & marengs dkk. 75,-

Alle fire retter dkk. 395,-

 

 

mêlée-retterne!

Rørt tartar dkk. 95,-

Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg & rødvinssovs dkk. 195,-

Comté dkk. 75,-

Crème brulée med sorbet dkk. 85,-

 

 

Tavleretter!

Serranoskinke med saltede mandler dkk. 85,-

Chevre chaud dkk. 95,-

Fiskesuppe med jordskok, porre & kammusling dkk. 110,-

Kaninterrine med sennep & surt dkk. 95,-

Tagliatelle med 4 gr. hvid trøffel dkk. 225,-

Stegt foie gras med rødbede & æble dkk. 145,-

Stegt havtaske med gulerod, kartoffel & sauce nage dkk. 225,- 

Mandags- & tirsdagsmenu!

Stegt torsk med spinat & choron sovs

Boeuf Bourguignon med bacon, løg, svampe & kartoffelmos

Frossen citronfromage med citroncrème, pisket fløde & marengs

Tre glas afstemt vin samt vand & kaffe

Hele pakken for 525,- pr. person

 

mêlée’s helaftensmenupakke!

Gældende fra medio november

 

-Snacking

N.V. Huré Frères Champagne Ludes

-Hummerbisque med kammuslinger & urter

2014 Domaine Caillot Meursault

-Confiteret canettelår med kartoffelpuré, svampe & syrlig frissésalat  

2016 Domaine Barroche Châteauneuf-du-Pape

-Comté og/eller Fourme d’Ambert

2014 Savagnin og/eller 2017 Maury

-Sticky toffee pudding med vanilleiscrème & karamelsovs

1992 D’Oliveiras Malvasia Madeira

Vand ad libitum samt kaffe efter eget valg

995,- pr. person

 

Gældende gebyrer på alle kreditkort tillægges regningen! Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!!! Info om indhold af allergene ingredienser i retterne kan fås hos alt lønnet personale!