Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk & skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også gerne nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

Selskaber fra ni personer og opefter skal bestille en enslydende menu senest tre hverdage inden ankomst. Forbehold for allergier er selvfølgelig undtaget.

Dette er hensynet til Jer selv, andre gæster samt personalet.

mêlée menupakke!

Snacking kr. 100,- (før-forret)

Stegte kammuslinger med selleripuré, blegselleri, choucroute & crèmesovs kr. 145,- (forret)

Vol-au-vent med kyllingefrikassé, gulerod, persillerod, løg & peberrod kr. 230,- (hovedret)

Gulerodskage med valnød, bergamottehonning & kardemommeiscrème kr. 115,- (dessert)

Alle fire retter kr. 495,-

mêlée retter!

Rørt tartar kr. 125,- (forret)

Onglet med marv, skalotter, confiterede hvidløg, kartofler & rødvinssovs kr. 265,- (hovedret)

Comté kr. 110,- (ost)

Crème brulée med passionsfrugt sorbet  kr. 135,- (dessert)

mêlée tavleretter!

Serranoskinke med saltede mandler 120,- (forret)

Stegte jordskokker med hasselnødder, miso & brunet smørblanquette 125,- (forret)

Foie gras terrine med brioche og abrikoskompot 235,- (forret)

Rissoni med peccorino sovs og sort vintertrøffel 215,- (forret)

Lynstegt tun med syltet grønt, radiccio & madagascar/dijon mayo 145,- (forret)

Stegt kalvebrissel med butternutpuré, urtecrouton &hummersovs 195,- (forret)

Stegt helleflynder med kammuslingesouffle på toast, kartoffelpuré & comtésovs 295,- (hovedret)


Mad-bestillingen kan ikke ændres efter afgivelse, ej heller udvides eller annulleres!

Gældende gebyrer på alle kreditkort, tillægges regningen!

Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!

Info om indhold af alle 14 allergene ingredienser i retterne, kan fås hos alt aflønnet personale!