Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst.

Mêléemenu!

-Snacking kr. 75,-

-Stegt helleflynder med hvide asparges & hummersovs kr. 95,-

-Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg, rødvinssovs & nye kartofler kr. 195,-

-Mandelkage med rabarber & kærnemælksis kr. 75,-

 Alle fire retter kr. 395,-

**************************

Mêlée-retterne!

-Rørt tartar kr. 95,-

-Vol-au-vent med sprængt kalvespidsbryst, peberrod, grønt & kartofler kr. 175,-

-Comté 24 mdr. kr. 75,-

-Profiterole med vanilleis & karamelsovs kr. 85,-

 *******************************************

Tavleretterne!

-Serrano skinke med saltede mandler kr. 85,-

-Rejer på toast med mayo & citron kr. 110,-

-Foie gras terrine med brioche & rabarberchutney kr. 125,-

-Kaninterrine med svampemayo kr. 95,-

-Hvide asparges med hollandaise kr. 105,-

-Lammeskank med ærter, asparges & mynte kr. 110,-

-Bagt kulmule med grønt, nye pommes samt fiskefumet kr. 185,-

*********************************************************************

Mandags- & tirsdagsmenu

-Stegt helleflynder med hvide asparges & hummersovs kr. 95,-

-Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg, rødvinssovs & nye kartofler kr. 195,-

-Mandelkage med rabarber & kærnemælksis kr. 75,-

1 glas vin til hver ret!

Vand & kaffe!

Hele pakken kr. 495,- pr. person

***********************************

 

Der tages forbehold for ændringer på tavlen og udsolgte retter!

Info om allergene ingredienser i samtlige retter, kan fås hos alt lønnet personale!