Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

 

mêlée’s menupakke!

 

Snacking dkk. 75,-

Stegt helleflynder med blomkål og sovs af brunet smør, kapers & citron dkk. 95,-

Sprængt kalvefrikassé i vol-au-vent med ærter, selleri & peberrod dkk. 175,-

Bagt marengs med rødgrød & vanilleis dkk. 75,-

Alle fire retter dkk. 395,-

 

 

mêlée-retterne!

Rørt tartar dkk. 95,-

Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg & rødvinssovs dkk. 195,-

Comté dkk. 75,-

 Chokoladekage med marzipan, creme fraiche & brombærsorbet dkk. 85,-

 

 

Tavleretter!

Serranoskinke med saltede mandler dkk. 85,-

Rejer på toast med citron & mayo dkk. 115,-

Stegte kantareller a la crème på toast dkk. 125,-

Kalvebrisler med majs & morkler dkk. 135,-

Snegle med hvidløg, persille & tomat dkk. 95,-

Stegt kulmule med spidskål, muslingesovs & nye kartofler dkk. 185,- 

Mandags- & tirsdagsmenu!

Stegt helleflynder med blomkål og sovs af brunet smør, kapers & citron

Sprængt kalvefrikassé i vol-au-vent med ærter, selleri & peberrod

Bagt marengs med rødgrød & vanilleis

Tre glas afstemt vin samt vand & kaffe

Hele pakken for 525,- pr. person

 

Gældende gebyrer på alle kreditkort tillægges regningen! Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!!! Info om indhold af allergene ingredienser i retterne kan fås hos alt lønnet personale!