Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

Sommermenu mêlée/anarki!

ANARKIMÊLÉE MENU

4 ombæringer af mad

-snacking

-fisk

-hovedret

-sødt

415 pr. person

SNACKS

serranoskinke med saltmandler 85

andepølse 45

kantarelpølse 45

anderilette med surt 65

foie gras terrine med frugtkompot 125

anchoas, lolin, serie d’oro 95

stegte padrons 75

vaffel med skinke og trøffelmayo 25

udvalg af snacks 95

 

FORRET

caprese med burrata og balsamico 105

rejer på toast med citron & mayo 125

jomfruhummer med persille & hvidløg 145

stegt pulpo escabeche, grønt og lardo 115

kantareller a la creme på toast 125

mêlée tartar 95

 

HOVEDRET

 stegt helleflynder med ærter, løg og karljohan-sauce  120 / 240             

onglet med skalotter, nye kartofler & rødvinssauce 195

vol au vent med kalve- brissel & hjerte 175                    

 

OST & DESSERT

comté 85

rødgrød med vaniljeis 85

tre slags is med knas 85

fyldte chokolade, 2 stk 35

  

Gældende gebyrer på alle kreditkort tillægges regningen! Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!!!

Info om indhold af allergene ingredienser i retterne kan fås hos alt lønnet personale!