Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst.

Efterårsferiens DinnerDays i uge 42!

-Stegte kammuslinger med blomkål og brunet smør med soya & ingefær

-Kalvefrikassé med selleri, gulerod, løg & revet peberrod samt kartofler

-Brownie med syltede kirsebær & crème anglaise

Pris pr. person 200,- plus bestillingsgebyr på 25,-

Mulighed for tilvalg af:

-Rørt tartar 50,-

-Comté 24 mois 50,-

-Vinmenu incl. vand & kaffe 250,-

************************************

Mêléemenu!

-Snacking kr. 75,-

-Stegt helleflynder med selleri, dild & muslingesovs kr. 95,-

-Braiseret sprængt oksespidsbryst med porre, gulerod & revet peberrod samt skysovs kr. 175,-

-Hvid chokoladekage med blåbærkompot & blåbæris kr. 75,-

 Alle fire retter kr. 395,-

**************************

Mêlée-retterne!

-Rørt tartar kr. 95,-

-Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg, rødvinssovs & nye kartofler kr. 195,-

-Comté 24 mdr. kr. 65,-

-Profiterole med æblekompot & karamelsovs kr. 85,-

 *******************************************

Tavleretterne!

-Skinke med saltede mandler kr. 85,-

-Rejer på toast med mayo & citron kr. 115,-

-Rigatoni med trøffel & foie gras kr. 135,-

-Kantareller à la créme på toast kr. 115,-

-Salat med farseret andehals & syltet tomat kr. 115,-

-Stegt helleflynder med porre, gulerod & muslingesovs kr. 210,-

*********************************************************************

Mandags- & tirsdagsmenu

-Stegt helleflynder med selleri, dild & muslingesovs kr. 95,-

-Braiseret sprængt oksespidsbryst med porre, gulerod & revet peberrod samt skysovs kr. 175,-

-Hvid chokoladekage med blåbærkompot & blåbæris kr. 75,-

1 glas vin til hver ret!

Vand & kaffe!

Hele pakken kr. 495,- pr. person

***********************************

 

Der tages forbehold for ændringer i tavlen og udsolgte retter!

Info om allergene ingredienser i samtlige retter, kan fås hos alt lønnet personale!