Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk & skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også gerne nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!
Selskaber fra ni personer og opefter skal bestille en enslydende menu senest tre hverdage inden ankomst. Forbehold for allergier er selvfølgelig undtaget.
Dette er hensynet til Jer selv, andre gæster samt personalet.
mêlée menupakke!
Snacking kr. 100,- (før-forret)
Stegte kammuslinger med gulerod, gulerodspuré & sauce nage kr. 145,- (forret)
Confiteret kyllingeoverlår med knuste kartofler, broccolini & citrontimiansovs kr. 230,- (hovedret)
Pavlova med rabarber & vaniljeis kr. 115,- (dessert)
Alle fire retter kr. 495,-
mêlée retter!
Rørt tartar kr. 125,- (forret)
Onglet med marv, skalotter, confiterede hvidløg, kartofler & rødvinssovs kr. 265,- (hovedret)
Comté kr. 110,- (ost)
Kokosis med chokoladecremeux & kokos/chokoladetuille kr. 135,- (dessert)
mêlée tavleretter!
Serranoskinke med saltede mandler 120,- (forret)
Hvide asparges med rejer & hollandaise 185,- (forret)
Foie gras terrine med brioche og abrikoskompot 235,- (forret)
Stegte porrer med sauce gribiche, croutons & ramsløg 130,- (forret)
Stegt hummerhale med tomat, æble, thai-basilikum & kokoshummeersovs 295,- (forret)
Stegt Toulousepølse med sennepsvelouté, gulerod & smørbønner 125,- (forret)
Stegt kalvebrissel med grønne asparges, morkler, ramsløg & skysovs 215,- (forret)
Stegt havtaske med kartofler, nye løg, ramsløg & løgsovs 295,- (hovedret)
Mad-bestillingen kan ikke ændres efter afgivelse, ej heller udvides eller annulleres!
Gældende gebyrer på alle kreditkort, tillægges regningen!
Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!
Info om indhold af alle 14 allergene ingredienser i retterne, kan fås hos alt aflønnet personale!