Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk & skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også gerne nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

Selskaber fra ni personer og opefter skal bestille en enslydende menu inden ankomst.

mêlée menupakke!

Snacking kr. 100,-

Hummerbisque med hummerbrud & porrer kr. 145,-

“Cassoulet” med confiteret andelår & kålpølse kr. 210,-

Profiterole med vaniljeis & chokoladesovs kr. 125,-

Alle fire retter kr. 450,-

mêlée retter!

Rørt tartar kr. 110,-

Onglet med marv, skalotter, confiterede hvidløg, kartofler & rødvinssovs kr. 235,-

Comté kr. 100,-

Fourme d’Ambert kr. 100,-

Crème brulée med sorbet kr. 130,-

mêlée tavleretter!

Serranoskinke med saltede mandler 110,-

Koldrøget laks med kapersmarinade, peberrodsmayo & toast 155,-

Kaninterrine med selleriremo, cornichons & toast 135,-

Stegt foie gras med “æbleflæsk” 195,-

Kalvebrisler med haricot vert a la française 165,-

Stegt kulmule med jordskokker, kartofler & crèmesovs 250,-


Mad-bestillingen kan ikke ændres efter afgivelse, ej heller udvides eller annulleres!

Gældende gebyrer på alle kreditkort, tillægges regningen!

Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!

Info om indhold af alle 14 allergene ingredienser i retterne kan fås hos alt aflønnet personale!