Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst.

Anarki & mêlée sommerkort!

 

SNACK!

Snack-pack 85

Sobrassada 75

Andepølse 55

Bresaola 75

Terrine 55

Rillette 65

Ansjos Ortiz 90

Burrata med olie 75

FORRET!

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95

Østers naturel pr. stk. 25

Cheviche 95

Reje cocktail  115

Pasta med tørret and & trøffel 115

Kantareller & majs a la crème i vol-au-vent 115

Kalvebrissel med grillet løg & vadouvan 125

Andehjerter på toast 95

mêlée’s rørte tartar 95

 

HOVEDRET!

Kalvehjerte a la frikassé 165

Dagens fisk 105/210

Onglet med løg, hvidløg & rødvinssauce 195

 

Dessert & ost!

Jordbær med dobbeltfløde 75

Profiterole med vanilleis & chokoladesovs 85

Hindbær dulce 85

 

Brillat Savarin

Comté 24 mdr.

Fourme d’Ambert

1 stk 45 / 3 stk 115

 

Søndagsmenuen!

Snacks – Ravioli med Svampe – Svinekotelet med Porre – Hindbær a la Roulade

Alle fire retter 250

Book online eller ring på 35 131 134

På søndag står Nico, Christian, Daniel og Simon klar fra kl. 17h00

 

 

Mêléemenu

Mêlée-retterne!

Tavleretterne!

Tirsdagsmenu!

 

Er alle tilbage i deres vante form tirsdag den 8. august

 

 

 

Der tages forbehold for ændringer i tavlen og udsolgte retter!

Info om allergene ingredienser i samtlige retter, kan fås hos alt lønnet personale!