Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst.

 

Mêléemenu!

-Snacking kr. 75,-

Torsk med urter provencale & bouillon kr. 95,-

Braiseret kalvetykkam med selleri, løg, kartoffelmos & pebersovs kr. 175,-

Brunsviger med syltede blommer & vanilleis kr. 75,-

 Alle fire retter kr. 395,-

**************************

Mêlée-retterne!

-Rørt tartar kr. 95,-

Onglet med confiteret hvidløg, skalotteløg, rødvinssovs & nye kartofler kr. 210,-

-Comté 24 mdr. kr. 75,-

Crème brulée med sorbet kr. 85,-

 *******************************************

Tavleretterne!

-Serrano skinke med saltede mandler kr. 85,-

-Salat Lyonnaise kr. 95,-

-Pâte af vildsvin med sennep & surt kr. 95,-

-Røget laks med peberrod & crème fraiche kr. 115,-

-Kantareller a la crème på toast kr. 115,-

-Stegt foie gras med syltede beder kr. 145,-

-Stegt havtaske med grønt, kartofler & crèmesovs kr. 225,-

*********************************************************************

Mandags- & tirsdagsmenu

-Stegt torsk med gulerod & sauce nage kr. 95,-

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos kr. 175,-

-Chokolademousse med nødder & passionsfrugt sorbet kr. 75,-

1 glas vin til hver ret!

Vand & kaffe!

Hele pakken kr. 495,- pr. person

***********************************

 

Der tages forbehold for ændringer på tavlen og udsolgte retter!

Info om allergene ingredienser i samtlige retter, kan fås hos alt lønnet personale!