Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk & skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også gerne nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

Selskaber fra ni personer og opefter skal bestille en enslydende menu senest tre hverdage inden ankomst. Forbehold for allergier er selvfølgelig undtaget.

Dette er hensynet til Jer selv, andre gæster samt personalet.

mêlée menupakke!

Snacking kr. 100,- (før-forret)

Stegte kammuslinger med ærter, ærtemos & muslingesauce kr. 145,- (forret)

Confiteret svinebryst med spidskål, gulerod, nye kartofler & vadouvansovs kr. 230,- (hovedret)

Solbærkompot med chokolade & vaniljeis kr. 115,- (dessert)

Alle fire retter kr. 495,-

mêlée retter!

Rørt tartar kr. 125,- (forret)

Onglet med marv, skalotter, confiterede hvidløg, kartofler & rødvinssovs kr. 265,- (hovedret)

Comté kr. 110,- (ost)

Tærte med lemon curd, bagt rabarber & mascarponeis  kr. 135,- (dessert)

mêlée tavleretter!

Serranoskinke med saltede mandler 120,- (forret)

Burrata med tomat, basilikum & balsamicodressing 145,- (forret)

Hvide asparges med rejer & hollandaise 185,- (forret)

Foie gras terrine med brioche og abrikoskompot 235,- (forret)

Toast med andehjerter, kirsebær, persille & skalotteløg  120,- (forret)

Stegt kalvebrissel med grønne asparges, morkler, salvie & skysovs 215,- (forret)

Stegt havtaske med kartofler, nye løg, spinat & crèmesovs 295,- (hovedret)

 


Mad-bestillingen kan ikke ændres efter afgivelse, ej heller udvides eller annulleres!

Gældende gebyrer på alle kreditkort, tillægges regningen!

Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!

Info om indhold af alle 14 allergene ingredienser i retterne, kan fås hos alt aflønnet personale!