Maden

Maden

Mêlées køkken er klassisk fransk og tidløst. Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk & skaldyr, velhængt kød, moden ost og enkle desserter. Vi elsker det danske terroir, når det er bedst, men får også gerne nogle råvarer hjem fra udlandet, når de er bedst!

Selskaber fra ni personer og opefter skal bestille en enslydende menu senest tre hverdage inden ankomst. Forbehold for allergier er selvfølgelig undtaget.

Dette er hensynet til Jer selv, andre gæster samt personalet.

mêlée menupakke!

Snacking kr. 100,- (før-forret)

Stegt kulmule med spinat, saltet citron & sauce nage kr. 145,- (forret)

Vol-au-vent med kalvebryst, løg, ærter, gulerod & peberrod kr. 230,- (hovedret)

Jordbær med créme anglaise & marengs kr. 115,- (dessert)

Alle fire retter kr. 495,-

mêlée retter!

Rørt tartar kr. 125,- (forret)

Onglet med marv, skalotter, confiterede hvidløg, kartofler & rødvinssovs kr. 265,- (hovedret)

Comté kr. 110,- (ost)

Citronfromage med flødeskum & bagt hvid chokolade kr. 135,- (dessert)

mêlée tavleretter!

Serranoskinke med saltede mandler 120 (forret)

Burrata med grillede ærter, mynte & ramsløgolie 145 (forret)

Stegt hummerhale med tomat, løvstikke & pinjekerner 275 (forret)

Foie gras terrine med abrikoskompot & brioche 235 (forret)

Kantareller og majs a la creme på toast 185 (forret)

Kalvebrisler med ærter a la francaise 215 (forret)

Stegt helleflynder med perleløg, hestebønner, kantareller & crèmesovs 285 (hovedret)

Kokosis med pistaciecreme, olivenolie & maldonsalt 115 (dessert)

 


Mad-bestillingen kan ikke ændres efter afgivelse, ej heller udvides eller annulleres!

Gældende gebyrer på alle kreditkort, tillægges regningen!

Bordets regning deles ikke på diverse kredit-/betalingskort!

Info om indhold af alle 14 allergene ingredienser i retterne, kan fås hos alt aflønnet personale!