Mêlée

Mêlée

Restaurant Mêlée

Mêlée ligger i en lille sidegade til Gammel Kongevej og er en del af Frederiksbergs lokale latinerkvarter. Vi serverer bistromad med kant og personlighed ud fra et fransk forbillede, hvor det er naturligt at spise tre-fire enkle, veltillavede retter af sæsonens bedste råvarer for at få en fuldendt madoplevelse. Klik på Maden, og lad dig friste både af vores 4-retters menu og/eller dagens tavleretter samt de vedvarende mêlée-retter; tartar, onglet & Comté!

Fri for restriktioner!!!

Så blev restauranterne endelig fri for den sidste restriktion; corona-passet. Der er derfor dejlig frit spil igen. Vi har dog beholdt enkelte flasker med håndsprit, der står ved indgangen samt på andre stratetiske placeringer. Men ellers er vi nu tilbage som i tiden før Covid-19. Det er sgu dejligt. Vi har stadig travlt, hvilket er alle Jer gode gæsters fortjeneste, så tusinde tak for det. Det gør det muligt at hente en pæn del af den tabte omsætning fra de syv måneders tvangslukning.

Kælderen er fyldt godt op med hvide bourgogner (Bader-Mimeur, Magnien & Coffinet-Duvernay) der skal serveres glasvis, ligesom der er købt røde bourgogner (Jeanniard, Galeyrand & Bidault) til samme formål. Da sæsonen jo har ændret sig, kommer der snart Châteauneuf på glas igen. Endelig er jeg blevet tilbudt et parti Zind-Humbrecht SGN lavet på pinot gris fra 2008, som jeg måtte købe. Den smager virkelig godt, og er derfor et smukt alternativ til Coutet Sauternes.

Pas godt på Jer selv og glem ej den gode hygiejne, vi alle har lært igennem de sidste 18 måneders tid.

Dan

“Sommerferien” er slut for denne gang!

Anarki åbner efter endt sommerferie, så mêlée går også tilbage til normal tilstand. Åbningstiderne er således igen fra mandag til lørdag. Eneste tilbageblevne restriktion er Corona-passet der skal vises ved reservation indendørs resten af august, så husk telefonen eller “passet” i fysisk udgave.

Kantarellerne med majs fortsætter så længe som muligt, ligesom jomfruhummerne og den italienske burrata med tomater, indtil det ikke giver mening længere. Det er alle tre retter, der “går som varmt brød”.

Vi har oprustet med Flemming i køkkenet. Han kommer fra Bistro 59 i Aalborg, så han er “bekendt” med alle vore retter. Mulla er ligeledes en del af mêlées køkken nu. Mulla er både tjener og kok, og han kommer senest fra formel B, så han er yderst kvalificeret. Anton er startet som kokkeelev, han har derfor det hele foran sig!

Tusinde tak til alle Jer der lagde vejen forbi i sommerens løb, og vi ser positivt frem mod resten af 2021, som forhåbentlig bliver som i “de gode gamle dage”.

Håber vi ses på mêlée. Pas på Jer selv indtil da.

Selma, Anton, Sebastian, Mulla, Flemming, Kenneth, Mads, Mathias, Vuong, Nico & Dan

Sommeren er kommet til Frederiksberg!

Der er kantareller, jordbær, sol, glade dage og næsten ikke flere restriktioner på mêlée. Det er superfedt… Det ligner snart tiden før Covid-19! Åbningstiderne er nu til kl. 24h00, men respektér venligst de kommunale regler om udendørsserveringen, der skal være pakket sammen kl. 24h00, hvilket gør at vi lukker kl. 23h45. Dette er også så vore naboer ikke skal forstyrres efter midnat.

Indtil den 1. juli er vi stadig begrænset med areal- og afstandskrav, så vigtigheden er der endnu! Giv besked hvis antallet af gæster ændrer sig. Send en mail hvis der er beskeder til os, da vi ikke har tid til at svare telefonen i service.

Der er kommet en del nye ansigter til holdet. Nogle af dem fordi vi har travlt, og andre fordi nogle har søgt andre græsgange. Kenneth er kommet til i køkkenet fra Randers, Mathias er kommet tilbage for sommeren og så har vi fået Mads til at hjælpe os i restauranten indtil han skal læse på uni.

Ha’ en dejlig forsommer!

Dan

Mêlée er kommet rigtig godt i gang med genåbning 2.0!

Vi er kommet rigtig godt ud af startehullet med masser af gæster hver dag. Tusinde tak for det. Det var også ved at være småt med likviditeten.

De nye restriktioner med corona-pas & ingen-alkohol-efter-kl. 22h00 fungerer helt fint. De gamle restriktioner er stadig gældende, så vigtigheden med antal gæster der reserveres til, kontra hvor mange der møder frem, er rigtig vigtig. Antallet af “NO SHOWS” er desværre stigende, hvilket er totalt uacceptabelt, når situationen er som den er. Reagér derfor venligst på mail eller SMS, der sendes fire timer før ankomst hvis antal personer skal ændres, eller slettes helt.

Vejret arter sig så terrassen kan bruges fuld tid. Vi gør hvad vi kan for at flytte reservationer der er det “forkerte” sted grundet vejret, men kig gerne på dmi.dk eller yr.no for vejr-info. Husk en trøje, da vi bare har tre varmelamper…

Vi har bestilt kantareller selvom de er i den lidt dyre ende, men de smager fantastisk…

Tiden er også kommet hvor jordbærrene er blevet søde nok, så de har skubbet rabarberne ud af kortet!

Pas på Jer selv.

Selma, Sebastian, Kenneth, Mathias, Mads, Vuong, Nico, Simon, Christian & Dan

Mêlée åbner torsdag den 22. april kl. 17h30

Vi åbner, som vi lukkede 2020 med seks dage i ugen fra kl. 17h30. Restriktionerne er på 2020-niveau; afstandskrav på 1 meter og arealkrav på 2 kvm pr. gæst. Dog kan vi have Jer dejlige gæster siddende til kl. 23h00. Sidste glas eller flaske skal dog bestilles senest kl. 22h00 iht. nyeste restriktion, men det er meget bedre end luk kl. 22-reglen. Så tror faktisk at vi kan få positiv drift ud af det…

Som det nok ikke er gået mange forbi, så skal Corona-passet være i tip-top stand ved ankomst med bordreservation indendørs, men tænker at alle der gerne vil ud at spise har deres ID i orden! Vi kigger, når I viser os dokumentationen ved ankomst.

Udendørs kan I bare droppe forbi, og så finder vi en plads til Jer, i det omfang vi kan.

Ellers gælder COVID-19 RETNINGSLINJER FOR GÆSTER & PERSONALE stadig både inde og ude.

Sammen gjorde Jer gæster og os personale et rigtig flot stykke arbejde sidste sommer, uden at vi skulle smitteopspore på mêlée. Det kan vi sagtens gøre igen…

Menukortet er online, og kommer i 1 eksemplar pr. bord og genbruges ikke.

Vinkortet er kigget efter i sømmene, og lagt op. Vinkortet kommer IKKE i fysisk form, grundet potentiel smitte, så derfor skal det downloades ved brug. Eller smugkig inden du ankommer…

Pas på Jer selv til vi ses

Selma, Sebastian, Ask, Steven, Vuong, Nico, Mads, Simon, Christian & Dan

Takket være alle Jer gode gæster der støtter med køb af mad & vin, holder vi kontoen positiv på trods af at Lønkompensationen er 100.000,- mindre end lønnen til alle de ansatte pr. måned under tvangslukning. Tusinde tak…

Take away stopper, da vi åbner for spisende gæster torsdag den 22. april…

Ugentligt bliver det torsdag til lørdag med afhentning på Mêlée mellem kl. 16h30-18h30. Der bliver ligeledes vinsalg, både enkeltvis samt vin-i-kassevis.

Take Away mad-menu til uge 15 her

.

Bestillinger modtages på mail…

Husk at kigge i spam-filter hvis svaret udebliver!

Der følger selvfølgelig en hvordan-vi-synes-I-skal-gøre beskrivelse med til menuen og små-retterne.

Udsolgt til lørdag den 17. april

Udsolgt til fredag den 16. april

Udsolgt til torsdag den 15. april

Masser af små-retter til uge 15.

Se udvalget af vin-ud-af-huset her

.

Vin på “glas” til take away!

Det er muligt at købe 23-25 cl. Sauternes med hjem for 100,- Medbring gerne en mindre flaske… ellers har jeg en usexet beholder!

Portvinen fra Noval i 1997 sælges også i anbrud som Sauternes’en, dog 110,- for 23-25 cl.

Skal I ha’ Comté med hjem kan I selvfølgelig også få Savagnin med i anbrud. 150,- for anbruddet på 23-25 cl.

Hvis du ønsker at købe vin med hjem, giv os evt. besked inden afhentning og så kan vi sørge for korrekt temperatur, så den stadig er klar ved hjemkomst.

Menu og eller små-retterne skal forudbestilles via mail på mail@melee.dk med hvad man gerne vil købe, samt hvilken dag det afhentes. Afhentning torsdag, fredag & lørdag mellem kl. 16h30 til 18h30 på mêlée. Betaling ved afhentning. Gavekort kan sagtens bruges til take-away.

Vinbutikken er åben for salg af vin samt delikatesser; Marcona mandler, ansjoser, pasta samt kaffebønner- fra kl. 15h00 til 18h30 torsdag, fredag & lørdag.

Husk mundbind/visir ved afhentning, samt andre restriktioner der gælder for butikker med take away & salg af fødevarer. Mêlée er godkendt til fire kunder ad gangen indendørs.

Samlerobjekterne fra DRC sælges ikke ud-af-huset. De skal drikkes på stedet iht. aftale med importøren & producenten!

Producenter/samleobjekter som Leflaive, Coche, Ente, Roulot, Rouget, Roch, Dom. Jamet, Guigal, Clape, Rayas, Chave, Bonneau, Yquem, Conterno, Mascarello og Gaja med flere, sælges ud-af-huset til prisen på vinkortet.

Simon, Christian & Dan

Nytår 2020 som “take home”

Se menuen her

Bestil menuen samt køb af vine & østers her

2020, året der sluttede før tid!!!

Tusinde tak til alle Jer der lagde vejen forbi mêlée i det restriktive 2020.

Det bliver spændende at se resultatet, når alle tal er bogført. Det blev til 4.500 færre gæster med de næsten 13 tvangslukkede uger, arealkravet, afstandskravet og sidst luk-kl.-22h00 kravet.

Vi har sendt alle hjem på tidlig juleferie med fuld løn og regner med hjælpepakker der ligner dem fra foråret, og håber vi kan få lov til at lave nytårsmad uden at det influerer på lønkompensationen for dem der ikke skal møde på job nogle dage før, til klargøring af nytårsmaden.

Pas på Jer selv og hinanden i den kommende tid.

Rigtig god jul og nytår ligeså.

Vi ses i januar 2021. Om ikke mandag den 4. januar, så 2-3 uger senere!!!

Selma, Sebastian, Ask, Steven, Mads, Vuong, Nico, Rasal, Simon, Christian & Dan

Version 2.0 bliver til version 3.0 & forlænget året ud!!!

Restriktionerne som version 3.0 strammer hele situationen en omgang mere. Vi bliver nu også pålagt forsamlingsforbud på 10 personer, så selskaber bliver ikke større 10 personer de næste fire uger! Og åbningstiden til kl. 22h00 forlænges resten af året!!!

Derfor bliver det endnu mere vigtigt at give besked hvis I bliver færre til reservationen end bestilt samt benytte muligheden for 2 timers reservation eller “bare” nøjes 1,5 time, så vi får mulighed for at bruge bordet to gange.

Resten af 2020 bliver virkelig svært økonomisk, så al hjælp fra alle Jer gode og fantastiske folk der støtter os, bliver taget imod med virtuel kyshånd. Jeg har ikke lyst til at ændre på priserne, men længden på reservationen har jeg ændret fra standard 2,5 time til 2 timer. Derfor vil vi dog stadig bede jer holde for øje hvis I “bare” skal spise en enkelt ret, så reservér kortere tid end 2 timer. Det gør en verden til forskel hvis bordet kan bruges af flere gæster samme dag.

Ligeledes er terrassen desværre lukket land, da Frederiksberg kommune ikke har i sinde at give tilladelse til det nyindkøbte telt så jeg kunne tilpasse virksomheden til situationen som Mette Frederiksen bad virksomhederne om… Jeg håber på bedre kommunal forståelse & forhold i 2021!!! Jeg laver et skriv til medlemmerne af By- & Miljøudvalget og beder om muligheden for en mere lempelig “tilladelsespolitik” fra Stadsarkitekten som skal godkende alt udendørs på Frederiksberg. Den manglende “godkendelse” rammer jo alle der får afslag grundet de almindelige “regler”.

På den positive side skal nævnes, at på trods af mundbind med dertil hørende, -kortere åbningstid, -færre gæster så gør både jer gæster, som alt personale en fantastisk indsats og indtil videre har der ikke været behov for smitteopsporing grundet gæster eller ansatte på mêlée siden 18. maj.  Næsten alle gæster er seje og fantastiske. Tusinde tak for den gode opførsel.

Det bliver to økonomisk hårde og svære måneder vi går i møde. Hjælpepakkerne der til rådighed nu, er ikke brugbare for mêlée og jeg har ikke lyst til at afskedige en eller flere af vore gode ansatte, men jeg er sikker på, vi nok skal være at finde i 2021 som for nuværende.

Med ønsket om en acceptabel afslutning på 2020…

Dan

Så fik restriktionerne en version 2.0!

Fra torsdag den 17. september skal vi lukke mêlée kl. 22h00, hvilket gør det en del sværere at få enderne til at mødes. Meeeen…

Varmelamperne er sat op, så der kan korrigeres for temperaturen. Foldeteltet har fået sider på, så evt. vind kan føres udenom og regnen holdes jo væk med toppen. Dvs. at terrassen har fået nyt og længere liv i 2020. Så tøv ikke med at reservere bord på terrassen.

Vi piller ikke ved de 2,5 time som standard, men ved I, at I bruger kortere tid, så klik gerne på 1,5 eller 2 timer. Det bliver nemlig lidt presset økonomisk hvis version 2.0 holder ved. Desværre! Vil rigtig gerne holde priserne i ro.

Menukortet og tavleretterne trimmes, så det bliver hurtigere at tilberede maden, når denne bestilles. Kantarellerne er desværre forsvundet grundet sæsonen, men er erstattet af halv dansk hummer naturel til 175,-. Ellers lægger vi ud i vant stil.

Og husk gerne et mundbind pr. person, så I kan komme ind, gå på toilet OG komme ud igen!

Hvis de samme & gode indsatser som vi og vore gæster har vist siden 18. maj, håber vi på at være tilbage til restriktioner version 1.0 efter søndag den 18. oktober!

Simon, Christian & Dan samt hele holdet bag.

Det er derfor IGEN, stadig muligt at købe vin med hjem eller bare komme forbi og købe.

Vinene er pakket i kasser à seks stk. med forskellige temaer. Billederne samt beskrivelse af vinene ligger lige nedenfor. Alle vinene er blandt mine favoritter, både hvad angår område, drue & smag.

Det bliver muligt at bestille en eller flere kasser ved skrive mail til mig på dan@melee.dk og aftale afhentning/betaling.

Pinot Noir kassen 2.600,-

Chardonnay kassen 1.950,-

Syrah kassen 2.250,-

Châteauneuf kassen 1.800,-

Klassiker kassen 2.100,-

TourdeFrance kassen 1.700,-

Natur-agtig kassen 1.750,-

Jura kassen 1.850,-

Dan

“Sommerferien” er slut, Anarki åbner & mêlée er tilbage i vante folder!

Sommeren har været en blandet fornøjelse mht. vejret! Alt andet har været en fornøjelse. Covid-19 restriktioner samt retningslinjer er blevet til en dagligdags-ting. Vi har fået det hele til at fungere fornuftigt med alles hjælp. Tak for det!

Vi har haft masser af gæster der lagde vejen forbi til AnarkiMèlée symposium. Kantarel-“maden” er vist blevet en klassiker på linje med onglet’en. Tusinde tak til alle Jer gode folk der støtter fantastisk op omkring mêlée. Det er virkeligt værdsat. I er seje!!!

Vi vender nu tilbage til en 6-dages uge, mandag til lørdag med aftenservice. Hermed også tilbage til mêléemenu, mêléeretter samt tavleretter. De kan alle ses under menu-fanen.

Vi er stadig underlagt restriktioner vedr. arealkrav samt afstandskravet på 1 meter, så det er derfor stadig vigtigt at give besked hvis I ved at antal gæster til jeres reservation ændrer sig.

Det er nu også blevet muligt at reservere bord på terrassen. Dette vælges som det første ved reservationen.

Læs meget gerne vore retningslinjer lidt længere nede på siden. Tak.

Tusinde tak og fortsat god sommer!

Simon, Christian & Dan samt alle vore gode medarbejdere.

“Sommerferien” på mêlée!

Vanen tro lukker vi Anarki i ferietiden, inviterer holdet bag, op til mêlée og sammensætter menuen & vinen af de bedste klassikere. Der er derfor åbent alle ugens dage, og så prøver vi med frokost lørdag og søndag. Der kan bestilles bord fra kl. 12h00 og frem til 13h45.

Se menuen samt det “hurtige” vinkort under de respektive faner.

Vi er stadig underlagt restriktioner vedr. arealkrav samt afstandskravet på 1 meter, så det er derfor stadig vigtigt at give besked hvis I ved at antal gæster til jeres reservation ændrer sig.

Det er nu også blevet muligt at reservere bord på terrassen. Dette vælges som det første ved reservationen.

Læs meget gerne vore retningslinjer lidt længere nede på siden. Tak.

God sommer til jer alle og vel mødt på mêlée!

Simon, Christian & Dan

Godt i gang igen efter genåbning af mêlée!

Vi er kommet rigtig godt i gang igen takket være alle Jer gode folk der har lagt vejen forbi mêlée.

Restriktioner og retningslinjer er taget pænt imod fra de fleste af Jer gæster samt personalet.

Vil dog rigtig gerne opfordre alle til at give besked inden ankomst, hvis antallet på reservationen ændrer sig, da vi er begrænset på antal gæster indtil arealkravet ophæves. Ligeledes respektere at vi lukker kl. 23h45, så vi kan få lukket helt af til kl. 24h00.

Samtidig er visse måder/ting anderledes indtil vi er nærmere en Corona-fri hverdag. Læs meget gerne nedenstående link!

Dan

Covid-19 retningslinjer for gæster på mêlée

Covid-19 retningslinjer for personale på mêlée

Mêlée åbner mandag den 18. maj!

Vi åbner mêlée næsten som før nedlukningen. Vi holder åbent mandag til lørdag til aftenservice. Som nyt tiltag forsøger vi med frokost fredag & lørdag fra kl. 12h00. Køkkenet holder ” åben” til kl. 14h00, men man kan sagtens blive siddende og nyde et extra glas i solen hvis denne kigger med.

Åbningen bliver med restriktioner, der gør at vi max. må have 38 gæster siddende indenfor ad gangen og med 1 meters afstand mellem hvert bord/selskab. Det er bagsiden ved at sidde så tæt under normale omstændigheder.

Udenfor gælder afstanden på 1 meter, hvilket gør at restriktionerne ikke er så omfattende på terrassen. Jeg søger om mere plads hos kommunen, så når sommeren kommer bliver der forhåbentligt plads til flere gæster udenfor.

Vi lægger de retningslinjer for mêlée op på hjemmesiden, både for gæster og personale så vi kan få det bedste ud af nuværende situation. Og så håber vi på bedre tider i fase tre!

Håber I alle stadig har det godt. Vi glæder os til at komme i gang igen. Kim er kommet med terrassemøblerne, så vi er klar til 2020-sæsonen med dejlige skaldyr, saftige fladfisk og ikke mindst den altid populære onglet. Comté på 24 mdr. ligger klar, jordbærrene er bestilt hjem, så 2002 Riesling Beerenauslese er klar til sommerens bær.

Dan

Mêlée frem til mandag den 18. maj!

Så kom datoen for hvornår vi må slå dørene op på mêlée. Det er fantastisk endelig at kunne se en ende på tvangslukningen. Åbningen bliver med restriktioner som ikke er offentliggjort endnu, så vilkårene hvordan, er desværre uvisse. Simon, Christian & jeg taler om flere mulige scenarier hvorpå mêlée kan blive rentabel, eller så godt som i den første tid efter den 18. maj.

Hvordan mêlée åbner op og hvornår, kan vi desværre ikke melde ud endnu, men der må hjertens gerne reserveres bord fra og med mandag den 18. maj.

Resten af lønkompensationen lader stadig vente på sig, og vi er godt i gang med at bruge det midlertidig lån banken har givet. Primært til løn og de regninger vi fik lov at udskyde til nu. Køb af gavekort hjælper på likviditeten, så bliv endelig ved.

Mêlée frem til vi må åbne!

Vi ved af gode grunde ikke hvornår vi må åbne, ej heller hvordan betingelserne bliver med plads mellem hvert bord, antal gæster & størrelsen på selskaber, men der kan ihvertfald reserveres bord til mandag den 11. maj og frem. Kolliderer det med Mettes åbningsplan så annullerer vi bare reservationen.

Mêlée i maj måned!

Som I sikkert ved, så skal vi holde lukket frem til 10. maj. Om vi får lov at åbne herefter kommer an på situationen til den tid. Hvordan vi må holde åbent, når vi kommer til det ved vi af gode grunde ikke endnu. Men vi ser frem til at kunne åbne døren og byde velkommen. Forhåbentlig også med terrassen i det gode vejr.

Pas på Jer selv.

Dan

LIKVIDITETEN TIL LØNUDBETALINGEN FOR MARTS MÅNED

Vi tæller hver en klingende mønt & knitrende seddel for at have nok til vore ansattes løn

Da der ikke kommer omsætning resten af måneden er mulighederne begrænset. For dem af Jer der har mulighed for at købe et gavekort vil det værdsættes extra meget i disse tider. Klik på gavekort i barren øverst oppe.

Anden mulighed er salg af vin fra kælderen, hvis I måtte ønske at fylde op i privaten. Priserne vil selvsagt være mindre end priserne på vinkortet. Send en mail på dan@melee.dk for mulighederne. Klik på vinen for at se udvalget.

Ha’ en rigtig god dag og pas på Jer selv!

Venlig hilsen

Dan Rauhe

RESTAURANT MÊLÉE LUKKER DE NÆSTE 14 DAGE!

VI HAR SENDT ALLE VORE GODE MEDARBEJDERE HJEM MED FULD LØN OG FØLGER DERMED REGERINGENS ØNSKE MED HJÆLPEPAKKEN DER BLEV PRÆSENTERET I WEEKENDEN.

Vi håber det er overstået indenfor overskuelig fremtid, så vi alle kan komme tilbage og gøre det vi er bedst til.

Pas rigtig godt på Jer selv og Jeres nærmeste i tiden der kommer.

I er velkommende til at sende os en mail hvis I ønsker nærmere information.

Venlig hilsen

Simon, Christian & Dan

NEDSAT KAPACITET OG STRIKT HYGIEJNE

I den næste periode kører vi med bevidst nedsat kapacitet på både Anarki & Mêlée hvilket betyder at vi garantere at man kommer til at sidde med minimums ét bords afstand til andre gæster På samme tid er vores restauranter indrettet på en sådan snedig måde at man ikke sidder ansigt til ansigt med andre end sine medspisere. Det betyder i praksis at vi accepterer færre gæster ad gangen. Vi accepterer kun at vores personale kommer på arbejde hvis de er komplet symptomfri. På samme tid holder vi (som altid) en strikt hygiejne efter hver servering, afrydning og kontakt med jer gæster. Det kan betyde at det hele går lidt langsommere end I er vant til hos os, det håber vi at I vil bære over med i en periode.

Vi forbeholder os også retten til at bede gæster som udviser symptomer til at forlade restauranten prompte.

Vi håber at det kan betyde at I fortsat har lyst til at besøge os i disse Corona-tider.

Venlig Hilsen

Hele holdet bag anarki & mêlée

Simon, Christian & Dan

Guide Michelin 2020

Vanen tro holdt Guide Michelin deres årlige “stjernefest” i starten af året. Denne gang i Trondheim.

Mêlée ønsker tillykke til alle restauranter der modtog tilkendegivelsen i form af stjerne, stjerner, bib gourmand eller anden hyldest.

På mêlée er vi stolte og glade for vor 10. Bib Gourmand i træk.

Nytårsaften 2019

“ud af huset”

Ganske som de forgående år er det fire retter; snacks, forret, hovedret & dessert og koster 425,- pr. person incl. div. gebyrer, med mulighed for tilkøb af østers i fustage, baguette, kransekage & vin.

Snacks
Vaffel med trøffelmayo og Serranoskinke
Crustade med torsk, crème fraîche & krydderurter
Saltede Marcona mandler

Forret
Cremet suppe af blåmusling med rimmede kammuslinger, saltede stikkelsbær, syltede svampe og friskost med dild

Hovedret
Trøffelfarseret bryst af Rokkedahlkylling med pommes Anna, sauteret spinat, saltbagt gul bede og morkelsauce med syltet sennep

Dessert
Luftig nøddekage med passionsfrugtcurd, vanillecreme og hvid chokolade

Bestilling stadig online via bordbestilling den 31.dec 

Afhentning på Martensens Allé mellem 12h00 & 15h00

 

“Sommerferien” på mêlée&anarki!

Igen i år slår anarki & mêlée mad, vin & personale sammen.

Vi lægger fra land mandag den 8. juli og holder åbent alle uges syv dag frem til og med søndag den 11. august.

Vi åbner alle dage kl. 17h30 og dækker selvfølgelig op udendørs når vejret tillader det.

Rune & Simon blander de bedste retter, Christian & Dan finder vine der passer og smager godt til. Samantha, Elisabeth, Anders, Jesper, Nico, Vuong, Mathias, Daniel, Niels, Jesper & Jonas møder trofast ind og tager imod jer.

Der bliver 7 snacks og 7 forretter at vælge imellem samt 3 hovedretter på bud, og så Comté og et par desserter med jordbær og hindbær på tavlen.

Udover a la carte er det muligt at vælge en menu på 4 ombæringer til 375,-

På bagsiden er det hurtige vinkort med 13 vine på glas, aperitiffer samt div. øl og most. Eller der kan vælges vine fra mêlées vinkort med primært franske vine. Hele menukortet og det hurtige vinkort kan ses under MAD fanen fra på mandag.

God sommer!

French Dining Week på mêlée!

Uge 24 står i tricolorens tegn.

Vi er igen med til madfestivalen fra tirsdag til lørdag i to seats hvor der kan reserveres bord via www.diningweek.dk

Nedenstående menu kan reserveres og der kan tilkøbes allerede ved bestilling eller de kan tilvælges på dagen.

 

Dampede hvide asparges med hollandaise

tilkøb af rejer 50,-

Label Rouge kylling med gulerod, surt & nye kartofler samt skysovs

Tærte med rabarber & vanillecrème

Extra retter!

Serranoskinke med 1 glas Huré Frères Champagne 150,-

Rørt tartar kr. 65,-

Comté 24 måneder kr. 60,-

 

mêlée-vinene!

2015 Domaine Mann, Muscat, Alsace

2016 Domaine Marchand Frères, Pinot Noir, Bourgogne

2015 Château Mulonnière, Coteaux du Layon Beaulieu, Loire

1 glas vin til hver ret samt vand & kaffe à la mêlée!

Ovenstående drikkevarer kr. 250,- pr. person

 

 

 

 

Vi er gået til Påskeferie!

Vi har sidste service lørdag den 13. april og holder en uges fri grundet Påsken.

Vi er tilbage for fuld styrke med god mad og dejlige vine  tirsdag den 23. april.

Online reservationen holder aldrig fri, så reservér bare bord hvis I allerede ved hvornår I vil på mêlée næste gang.

Ha’ en dejlig uge.

Elisabeth, Mette, Anders, Niels, Nico, Vuong, Mathias samt Simon & Dan

DinnerDays uge 7 vinterferien 2019!

Der er stadig ledige pladser til dette års DinnerDays med tre retter mad for 210,- plus gebyr.

Reservér dine pladser enten via dinnerbooking.com eller direkte her fra siden. Find den ønskede dag og se hvilke muligheder der er tilbage. Igen i år er det muligt at tilkøbe vinpakke med tre glas vin samt vand & kaffe. Ligeledes er der Serranoskinke & champagne, rørt tartar samt 24 måneders Comté som tilkøb.

P.S. Vi behøver ikke en printet udgave af billeterne, så bare spar papir, blæk og tid på det.

Online version på mail er helt fint. TAK.

Tak for et helt forunderligt 2018!

2018 har været et travlt år på mêlée med flere spisende gæster på flere åbningdage end 2017. Lidt flere end 17.000,- gæster lagde vejen forbi Frederiksbergs Bedste Restaurant i 2018, derfor siger vi tusind tak til alle Jer der spiste og nød et glas eller en flaske på vores dejlige bistro på Martensens Allé!

Vi skal nu holde juleferien i familiære omgivelser inden vi påbegynder “Nytårsaften ud af huset”.

Vi er tilbage og klar til at tage hul på 2019, torsdag den 3. januar kl. 17h30.

2019 bliver året hvor mêlée fylder 10 år og dette skal naturligvis fejres!

RIGTIG GOD JUL OG HA’ ET FANTASTISK NYTÅR SAMT PAS NU GODT PÅ JER SELV OG JERES NÆRMESTE!

Elisabeth, Anders, Ask, Niels, Nico, Vuong samt Simon & Dan

NYTÅR 2018 “UD AF HUSET & IND I STUEN”

Ganske som sidste år laver vi nytårsmenu ud af huset.

Rune & Simon har bestemt følgende 4 retter med mulighed for tilkøb af kransekage, baguette og østers samt Champagne.

Der bliver afhentning nytårsaftensdag mellem kl. 12h00 til 15h00 på Martensens Allé 16.

Snacks:
Vaffel med trøffelmayo og Serranoskinke
Tærte med røget sellericrème
Torsk med bacon, kapers, rugbrød

Forret:
Krabberavioli med ricotta, jomfruhummerbisque & dild
 
Hovedret:
Karljohanfarseret vagtel (rundudbenet) med saltbagt rødbede,
svampepuré, pommes anna
samt rødvinssovs med syltede løg & bøgehatte.

Dessert:
Nøddekage med dulceymousse, blodappelsin & chokoladeknas

 

Du kan læse mere og bestille jeres menu og tilvalg lige her

EXTRAORDINÆRT ÅBENT SØNDAG DEN 4. MARTS

Grundet travlhed på Anarki har vi åbnet mêlée for en enkelt søndag. Det er muligt at spise allerede fra kl. 17h00.

Menu & priser opdateres snarest!

DinnerDays uge 7 vinterferien 2018!

!!!Kun få pladser tilbage mandag – torsdag!!!

Traditionen tro er vi med i efterårsferiens madfestival med tre retter mad for 200,- plus bestillingsgebyr i uge 7. Pladser til DinnerDays købes enten direkte fra vores hjemmeside via “book bord” fanen eller via dinnerbooking.com og find mêlée!

Se hvilke tre retter vi serverer under “menu” fanen. Som altid kan der tilkøbes vores rørte tartar og/eller Comté til 60,- samt en vinmenu incl. vand & kaffe til 250,-. Glem ej et glas Barnaut Champagne til vores Serrano skinke til 145,-

Tak for et fantastisk 2017!

Vi har nu haft de sidste spisende gæster i 2017 og vi vil derfor gerne sige tusind tak til alle Jer der lagde vejen forbi vores dejlige bistro på Martensens Allé! Vi skal nu holde juleferien i familiære omgivelser inden vi starter på årets sidste opgave; Nytårsaften ud af huset.

Vi er tilbage og klar til 2018, onsdag den 3. januar kl. 17h30.

RIGTIG GOD JUL OG HA’ ET FANTASTISK NYTÅR SAMT PAS NU GODT PÅ JER SELV OG JERES NÆRMESTE!

Helene, Liv, Anders, Ask, Niels, Nico, Mathias samt Simon & Dan

Nytårsaften 2017!

Igen i år har vi nytårsaften som take away;

Snacks;
Vaffel med trøffelmayo & San Danielle skinke
Anderillette på brød
Tærte med krabbesalat

Forret;
Indbagt torsk med trøffel & porre samt jomfruhummerbisque

Hovedret;
Langtidsstegt oksebrisket med saltbagt selleri, selleripuré & pommes rösti samt rødvinssovs med syltede løg & bøgehatte

Dessert;
Nøddekage med saltet karamel, passionsfrugtmousse & syrlig karamelcrème

Tre retter 350,- pr. person (forret, hovedret & dessert) eksklusiv gebyr
Fire retter 400,- pr. person (snacks, forret, hovedret & dessert) eksklusiv gebyr

Afhentes søndag d. 31. december mellem kl. 12.00 – 15.00
Martensens Allé 16
1828 Frederiksberg C

Vi har solgt alle couverter online!!!

Men… har du allerede bestilt og bliver I flere til spisning har vi en kasse med extra mad. Skriv blot til mail@melee.dk og vi svarer hurtigst muligt med den løsning vi kan tilbyde.

MANDAGSÅBENT!!!

Vi har besluttet at åbne mêlée på mandage fra og med den 18. sept. til aftensmad! Vi kommer til at kopiere tirsdagskonceptet, så det nu bliver til mandag-tirsdagspakke, stadig med tre retter mad, tre glas vin samt vand & kaffe til den simple pris af 495,- pr. person.

Vi glæder os til at se Jer også om mandagen!

Sommeren var over os!

Som sidste år holdt mêlée åbent hele sommeren, hvor vi blandede det bedste fra Anarki og mêlée -både mad, vin & personale- hvilket resulterede i en for vores vedkomne dejlige fem uger i feriemode. Vi er nu tilbage i vanlig mêlée-stil!

Anarki holdt derfor ferielukket i hele juli og første uge af august. De er klar igen fra tirsdag den 8. august kl. 17h30

Der kan reserveres bord på normal vis via hjemmesiden til både Anarki & mêlée.

Terrassen er fortsat åben!

Vanen tro kom flyttemanden med vores stole & borde til fortorvet lige efter påsken, hvilket betyder at vi dækker op udenfor.

Fra kl. 14 byder vi velkommen på på terrassen til snacks, skinke & Comté, hvis sulten og vejret er til det, samt et lifligt glas rosé, kølig hvid eller saftigt rødvin!

Guide Michelin 2017!

Vi er umådelig stolte af at kunne byde Anarki velkommen i Guide Michelin med en Bib Gourmand i 2017 udgaven!

Et stort tillykke til alle de andre Bib’ere samt de flotte stjerner rundt om i landet!

Søndagsåbent på Anarki!

Hvis du har haft en travl uge, ikke selv gider stå i køkkenet eller en tredje grund, kan du med fordel tage på Anarki søndag aften!

Der er fire serveringer til en fin søndagspris af 250,- pr. person.

Rune, Christian & Co. står klar fra kl. 17h00