SØNDAG D. 20. NOVEMBER 2016 kl. 18.00. Peter Yung Worth Jacobsen, Rasmus Kofoed Sørensen & Simon Madsen. Peter, Simon & Rasmus kender hinanden fra deres tid på rest. Geist i indre København. De arbejder nu som køkkenchefer på henholdsvis rest. Kanalen og rest. Mêlée og som medlem af det Danske kokke landshold. Ideen til denne velgørenhedsmiddag opstod dels fordi de har gjort lignende før og dels fordi at de ”savnede” at stå i samme køkken og lave mad.
Overskuddet går ubeskåret til Familier med Kræftramte Børn samt Mindsteps Familier med Kræftramte Børn, www.fmkb.dk, hjælper familier med kræftramte børn med udflugter, oplevelser o.lign. Mindsteps, www.mindsteps.dk, er en selvejende fond der stiller lokaler, træningsfaciliteter, videnscenter samt rådgivning og støtte til rådighed for hjerneskadede børn og deres familier. Kræftramte Børn øremærker deres del til projekter fordelt over hele Danmark efter deres bedste evne, mens Mindsteps der har til huse i Herlev, øremærker deres del til de børn og unge der allerede bruger Mindsteps. Middagen finder sted på:
Rest. mêlée, Martensens Allé 16, 1828 Frederiksberg C søndag den 20. november kl. 18h00Bord kan reserveres og betales via mêlée’s hjemmeside, under fanen ”book bord”
Middagen koster 1.000,- pr. person og vil være snacks efterfulgt af 6 retter incl. vine til alle serveringer samt vand, kaffe og sødt. Middagen afsluttes senest kl. 24h00AFTENENS MENU
Snacks:
Sprøde brisler med urtecrème
Teriyaki glaserede andehjerter
Svampeflager med Karljohan mayo N.V. Barnaut Grand Cru Bouzy Champagne, CompagnietStegt hjertesalat med østers, urter & fermenteret æblesaft ved Rasmus 2014 Weingut von Winning Riesling Pfalz, Atom WineRavioli med saltet kammusling, vinterporre, beurre blanc & Caviar ved Peter 2013 Domaine Verget Saint Veran, Domaine Brandis
Hummer med knuste jordskokker, lun æggeblomme & hummersauce ved Simon 2015 Bruno Rochard “Chenin”, Rosforth & Rosforth
Oksehaleconsommé med svampe, Foie Gras & kål ved Simon 2013 Domaine des Vigneaux Ardêche, Pètillant
Due stegt på ben med confiterede kråser, belugalinser & rødvinsglace ved Peter 2015 Domaine Joncier Côte du Rhône, Sauer Vin
Blommer med karamel, marengs & flødeis på blommesten ved Rasmus 2004 Moulin Touchais Coteaux du Layon, Sigurd Müller Vinhandel
Kaffe & sødt!
For at dette arrangement er muliggjort har adskillige gode virksomheder doneret vin, råvarer samt arbejdsmæssige ydelser. Dette vil Mêlée samt kokkene gerne takke alle for, så overskuddet bliver så stort som muligt!