Mêlée

Mêlée

Restaurant mêlée!

Mêlée ligger i en lille sidegade til Gammel Kongevej og er en del af Frederiksbergs lokale latinerkvarter. Vi serverer bistromad med kant og personlighed ud fra et fransk forbillede, hvor det er naturligt at spise tre-fire enkle, veltillavede retter af sæsonens bedste råvarer for at få en fuldendt madoplevelse. Klik på Maden, og lad dig friste af både vores 4-retters menu og/eller dagens tavleretter samt de vedvarende mêlée-retter!

 

“Sommerferien” på mêlée&anarki!

Igen i år slår anarki & mêlée mad, vin & personale sammen.

Vi lægger fra land mandag den 8. juli og holder åbent alle uges syv dag frem til og med søndag den 11. august.

Vi åbner alle dage kl. 17h30 og dækker selvfølgelig op udendørs når vejret tillader det.

Rune & Simon blander de bedste retter, Christian & Dan finder vine der passer og smager godt til. Samantha, Elisabeth, Anders, Jesper, Nico, Vuong, Mathias, Daniel, Niels, Jesper & Jonas møder trofast ind og tager imod jer.

Der bliver 7 snacks og 7 forretter at vælge imellem samt 3 hovedretter på bud, og så Comté og et par desserter med jordbær og hindbær på tavlen.

Udover a la carte er det muligt at vælge en menu på 4 ombæringer til 375,-

På bagsiden er det hurtige vinkort med 13 vine på glas, aperitiffer samt div. øl og most. Eller der kan vælges vine fra mêlées vinkort med primært franske vine. Hele menukortet og det hurtige vinkort kan ses under MAD fanen fra på mandag.

 

God sommer!

 

French Dining Week på mêlée!

Uge 24 står i tricolorens tegn.

Vi er igen med til madfestivalen fra tirsdag til lørdag i to seats hvor der kan reserveres bord via www.diningweek.dk

Nedenstående menu kan reserveres og der kan tilkøbes allerede ved bestilling eller de kan tilvælges på dagen.

 

Dampede hvide asparges med hollandaise

tilkøb af rejer 50,-

Label Rouge kylling med gulerod, surt & nye kartofler samt skysovs

Tærte med rabarber & vanillecrème

Extra retter!

Serranoskinke med 1 glas Huré Frères Champagne 150,-

Rørt tartar kr. 65,-

Comté 24 måneder kr. 60,-

 

mêlée-vinene!

2015 Domaine Mann, Muscat, Alsace

2016 Domaine Marchand Frères, Pinot Noir, Bourgogne

2015 Château Mulonnière, Coteaux du Layon Beaulieu, Loire

 

1 glas vin til hver ret samt vand & kaffe à la mêlée!

Ovenstående drikkevarer kr. 250,- pr. person

 

 

 

 

 

Vi er gået til Påskeferie!

 

Vi har sidste service lørdag den 13. april og holder en uges fri grundet Påsken.

Vi er tilbage for fuld styrke med god mad og dejlige vine  tirsdag den 23. april.

Online reservationen holder aldrig fri, så reservér bare bord hvis I allerede ved hvornår I vil på mêlée næste gang.

Ha’ en dejlig uge.

Elisabeth, Mette, Anders, Niels, Nico, Vuong, Mathias samt Simon & Dan

 

 

 

DinnerDays uge 7 vinterferien 2019!

Der er stadig ledige pladser til dette års DinnerDays med tre retter mad for 210,- plus gebyr.

Reservér dine pladser enten via dinnerbooking.com eller direkte her fra siden. Find den ønskede dag og se hvilke muligheder der er tilbage. Igen i år er det muligt at tilkøbe vinpakke med tre glas vin samt vand & kaffe. Ligeledes er der Serranoskinke & champagne, rørt tartar samt 24 måneders Comté som tilkøb.

P.S. Vi behøver ikke en printet udgave af billeterne, så bare spar papir, blæk og tid på det.

Online version på mail er helt fint. TAK.

 

Tak for et helt forunderligt 2018!

2018 har været et travlt år på mêlée med flere spisende gæster på flere åbningdage end 2017. Lidt flere end 17.000,- gæster lagde vejen forbi Frederiksbergs Bedste Restaurant i 2018, derfor siger vi tusind tak til alle Jer der spiste og nød et glas eller en flaske på vores dejlige bistro på Martensens Allé!

Vi skal nu holde juleferien i familiære omgivelser inden vi påbegynder “Nytårsaften ud af huset”.

Vi er tilbage og klar til at tage hul på 2019, torsdag den 3. januar kl. 17h30.

2019 bliver året hvor mêlée fylder 10 år og dette skal naturligvis fejres!

RIGTIG GOD JUL OG HA’ ET FANTASTISK NYTÅR SAMT PAS NU GODT PÅ JER SELV OG JERES NÆRMESTE!

Elisabeth, Anders, Ask, Niels, Nico, Vuong samt Simon & Dan

 

NYTÅR 2018 “UD AF HUSET & IND I STUEN”

Ganske som sidste år laver vi nytårsmenu ud af huset.

Rune & Simon har bestemt følgende 4 retter med mulighed for tilkøb af kransekage, baguette og østers samt Champagne.

Der bliver afhentning nytårsaftensdag mellem kl. 12h00 til 15h00 på Martensens Allé 16.

 

Snacks:
Vaffel med trøffelmayo og Serranoskinke
Tærte med røget sellericrème
Torsk med bacon, kapers, rugbrød

Forret:
Krabberavioli med ricotta, jomfruhummerbisque & dild
 
Hovedret:
Karljohanfarseret vagtel (rundudbenet) med saltbagt rødbede,
svampepuré, pommes anna
samt rødvinssovs med syltede løg & bøgehatte.

Dessert:
Nøddekage med dulceymousse, blodappelsin & chokoladeknas

 

Du kan læse mere og bestille jeres menu og tilvalg lige her

 

 

EXTRAORDINÆRT ÅBENT SØNDAG DEN 4. MARTS

Grundet travlhed på Anarki har vi åbnet mêlée for en enkelt søndag. Det er muligt at spise allerede fra kl. 17h00.

Menu & priser opdateres snarest!

 

 

DinnerDays uge 7 vinterferien 2018!

!!!Kun få pladser tilbage mandag – torsdag!!!

Traditionen tro er vi med i efterårsferiens madfestival med tre retter mad for 200,- plus bestillingsgebyr i uge 7. Pladser til DinnerDays købes enten direkte fra vores hjemmeside via “book bord” fanen eller via dinnerbooking.com og find mêlée!

Se hvilke tre retter vi serverer under “menu” fanen. Som altid kan der tilkøbes vores rørte tartar og/eller Comté til 60,- samt en vinmenu incl. vand & kaffe til 250,-. Glem ej et glas Barnaut Champagne til vores Serrano skinke til 145,-

Tak for et fantastisk 2017!

Vi har nu haft de sidste spisende gæster i 2017 og vi vil derfor gerne sige tusind tak til alle Jer der lagde vejen forbi vores dejlige bistro på Martensens Allé! Vi skal nu holde juleferien i familiære omgivelser inden vi starter på årets sidste opgave; Nytårsaften ud af huset.

Vi er tilbage og klar til 2018, onsdag den 3. januar kl. 17h30.

RIGTIG GOD JUL OG HA’ ET FANTASTISK NYTÅR SAMT PAS NU GODT PÅ JER SELV OG JERES NÆRMESTE!

Helene, Liv, Anders, Ask, Niels, Nico, Mathias samt Simon & Dan

 

Nytårsaften 2017!

Igen i år har vi nytårsaften som take away;

Snacks;
Vaffel med trøffelmayo & San Danielle skinke
Anderillette på brød
Tærte med krabbesalat

Forret;
Indbagt torsk med trøffel & porre samt jomfruhummerbisque

Hovedret;
Langtidsstegt oksebrisket med saltbagt selleri, selleripuré & pommes rösti samt rødvinssovs med syltede løg & bøgehatte

Dessert;
Nøddekage med saltet karamel, passionsfrugtmousse & syrlig karamelcrème

Tre retter 350,- pr. person (forret, hovedret & dessert) eksklusiv gebyr
Fire retter 400,- pr. person (snacks, forret, hovedret & dessert) eksklusiv gebyr

Afhentes søndag d. 31. december mellem kl. 12.00 – 15.00
Martensens Allé 16
1828 Frederiksberg C

Vi har solgt alle couverter online!!!

Men… har du allerede bestilt og bliver I flere til spisning har vi en kasse med extra mad. Skriv blot til mail@melee.dk og vi svarer hurtigst muligt med den løsning vi kan tilbyde.

 

MANDAGSÅBENT!!!

Vi har besluttet at åbne mêlée på mandage fra og med den 18. sept. til aftensmad! Vi kommer til at kopiere tirsdagskonceptet, så det nu bliver til mandag-tirsdagspakke, stadig med tre retter mad, tre glas vin samt vand & kaffe til den simple pris af 495,- pr. person.

Vi glæder os til at se Jer også om mandagen!

 

Sommeren var over os!

Som sidste år holdt mêlée åbent hele sommeren, hvor vi blandede det bedste fra Anarki og mêlée -både mad, vin & personale- hvilket resulterede i en for vores vedkomne dejlige fem uger i feriemode. Vi er nu tilbage i vanlig mêlée-stil!

Anarki holdt derfor ferielukket i hele juli og første uge af august. De er klar igen fra tirsdag den 8. august kl. 17h30

Der kan reserveres bord på normal vis via hjemmesiden til både Anarki & mêlée.

 

Terrassen er fortsat åben!

Vanen tro kom flyttemanden med vores stole & borde til fortorvet lige efter påsken, hvilket betyder at vi dækker op udenfor.

Fra kl. 14 byder vi velkommen på på terrassen til snacks, skinke & Comté, hvis sulten og vejret er til det, samt et lifligt glas rosé, kølig hvid eller saftigt rødvin!

 

Guide Michelin 2017!

Vi er umådelig stolte af at kunne byde Anarki velkommen i Guide Michelin med en Bib Gourmand i 2017 udgaven!

Et stort tillykke til alle de andre Bib’ere samt de flotte stjerner rundt om i landet!

 

Søndagsåbent på Anarki!

Hvis du har haft en travl uge, ikke selv gider stå i køkkenet eller en tredje grund, kan du med fordel tage på Anarki søndag aften!

Der er fire serveringer til en fin søndagspris af 250,- pr. person.

Rune, Christian & Co. står klar fra kl. 17h00