Mêlée

Mêlée

Restaurant mêlée!

Mêlée ligger i en lille sidegade til Gammel Kongevej og er en del af Frederiksbergs lokale latinerkvarter. Vi serverer bistromad med kant og personlighed ud fra et fransk forbillede, hvor det er naturligt at spise tre-fire enkle, veltillavede retter af sæsonens bedste råvarer for at få en fuldendt madoplevelse. Klik på Maden, og lad dig friste både af vores 4-retters menu og/eller dagens tavleretter samt de vedvarende mêlée-retter; tartar, onglet & Comté!

 

“Sommerferien” på mêlée!

Vanen tro lukker vi Anarki i ferietiden, inviterer holdet bag op til mêlée og sammensætter menuen & vinen af de bedste klassikere. Der er derfor åbent alle ugens dage, og så prøver vi med frokost lørdag og søndag. Der kan bestilles bord fra kl. 12h00 og frem til 13h45.

Se menuen samt det “hurtige” vinkort under de respektive faner.

Vi er stadig underlagt restriktioner vedr. arealkrav samt afstandskravet på 1 meter, så det er derfor stadig vigtigt at give besked hvis I ved at antal gæster til jeres reservation ændrer sig.

Det er nu også blevet muligt at reservere bord på terrassen. Dette vælges som det første ved reservationen.

Læs meget gerne vore retningslinjer lidt længere nede på siden. Tak.

 

God sommer til jer alle og vel mødt på mêlée!

 

Simon, Christian & Dan

 

Godt i gang igen efter genåbning af mêlée!

Vi er kommet rigtig godt i gang igen takket være alle Jer gode folk der har lagt vejen forbi mêlée.

Restriktioner og retningslinjer er taget pænt imod fra de fleste af Jer gæster samt personalet.

Vil dog rigtig gerne opfordre alle til at give besked inden ankomst, hvis antallet på reservationen ændrer sig, da vi er begrænset på antal gæster indtil arealkravet ophæves. Ligeledes respektere at vi lukker kl. 23h45, så vi kan få lukket helt af til kl. 24h00.

Samtidig er visse måder/ting anderledes indtil vi er nærmere en Corona-fri hverdag. Læs meget gerne nedenstående link!

Dan

Covid-19 retningslinjer for gæster på mêlée

Covid-19 retningslinjer for personale på mêlée

Mêlée åbner mandag den 18. maj!

Vi åbner mêlée næsten som før nedlukningen. Vi holder åbent mandag til lørdag til aftenservice. Som nyt tiltag forsøger vi med frokost fredag & lørdag fra kl. 12h00. Køkkenet holder “åben” til kl. 14h00, men man kan sagtens blive siddende og nyde et extra glas i solen hvis denne kigger med.

Åbningen bliver med restriktioner, der gør at vi max. må have 33 gæster siddende indenfor ad gangen og med 1 meters afstand mellem hvert bord/selskab. Det er bagsiden ved at sidde så tæt under normale omstændigheder.

Udenfor gælder afstanden på 1 meter, hvilket gør at restriktionerne ikke er så omfattende på terrassen. Jeg søger om mere plads hos kommunen, så når sommeren kommer bliver der forhåbentligt plads til flere gæster udenfor.

Vi lægger de retningslinjer for mêlée op på hjemmesiden, både for gæster og personale så vi kan få det bedste ud af nuværende situation. Og så håber vi på bedre tider i fase tre!

Det er derfor stadig muligt at købe vin med hjem eller bare komme forbi og købe.

Vinene er pakket i kasser à seks stk. med forskellige temaer. Billederne samt beskrivelse af vinene ligger lige nedenfor. Alle vinene er blandt mine favoritter, både hvad angår område, drue & smag. De kommer alle sammen på glaskortet i løbet af sommeren på mêlée, og kan derfor nydes på terrassen når vejret er til det. Ellers tager vi dem bare indenfor.

Det bliver muligt at bestille en eller flere kasser ved skrive mail til mig på dan@melee.dk og aftale afhentning/betaling.

 

Pinot Noir kassen 2.600,-

Chardonnay kassen 1.950,-

Syrah kassen 2.250,-

Châteauneuf kassen 1.800,-

Klassiker kassen 2.100,-

TourdeFrance kassen 1.700,-

Natur-agtig kassen 1.750,-

Jura kassen 1.850,-

Ikke-vin kassen 525,-

 

Håber I alle stadig har det godt. Vi glæder os til at komme i gang igen. Kim er kommet med terrassemøblerne, så vi er klar til 2020-sæsonen med dejlige skaldyr, saftige fladfisk og ikke mindst den altid populære onglet. Comté på 24 mdr. ligger klar, jordbærrene er bestilt hjem, så 2002 Riesling Beerenauslese er klar til sommerens bær.

Dan

 

Mêlée frem til mandag den 18. maj!

Så kom datoen for hvornår vi må slå dørene op på mêlée. Det er fantastisk endelig at kunne se en ende på tvangslukningen. Åbningen bliver med restriktioner som ikke er offentliggjort endnu, så vilkårene hvordan, er desværre uvisse. Simon, Christian & jeg taler om flere mulige scenarier hvorpå mêlée kan blive rentabel, eller så godt som i den første tid efter den 18. maj.

Hvordan mêlée åbner op og hvornår, kan vi desværre ikke melde ud endnu, men der må hjertens gerne reserveres bord fra og med mandag den 18. maj.

Resten af lønkompensationen lader stadig vente på sig, og vi er godt i gang med at bruge det midlertidig lån banken har givet. Primært til løn og de regninger vi fik lov at udskyde til nu. Derfor er nedenstående kasser stadig eneste mulighed for omsætning til at holde likviditeten positiv. Køb af gavekort hjælper også på likviditeten, så bliv endelig ved.

Mêlée frem til vi må åbne!

Vi ved af gode grunde ikke hvornår vi må åbne, ej heller hvordan betingelserne bliver med plads mellem hvert bord, antal gæster & størrelsen på selskaber, men der kan ihvertfald reserveres bord til mandag den 11. maj og frem. Kolliderer det med Mettes åbningsplan så annullerer vi bare reservationen.

 

Mêlée i maj måned!

Som I sikkert ved, så skal vi holde lukket frem til 10. maj. Om vi får lov at åbne herefter kommer an på situationen til den tid. Hvordan vi må holde åbent, når vi kommer til det ved vi af gode grunde ikke endnu. Men vi ser frem til at kunne åbne døren og byde velkommen. Forhåbentlig også med terrassen i det gode vejr.

Pas på Jer selv.

Dan

 

Mêlée i april måned!

Vi holder fortsat helt lukket til og med 2. Påskedag mandag den 13. april. Herefter vurderer vi hvad mulighederne er med regeringens anbefalinger.

Der har været stor efterspørgsel på vine fra hele vinkortet. Tusinde tak for det. Fortsæt gerne, da regninger og løn for april stadig skal betales. Mail til dan@melee.dk

Efterspørgslen på samlerobjekterne fra bl.a. Leroy, Rayas, Coche, Ente, Roulot, Rouget, Roch, Dom. Jamet, Guigal, Clape, Dom. Chave, Bonneau, Conterno, Mascarello, Gaja med flere kan ikke sælges billigere end prisen i kortet. Googles de, er de dyrere end vore vinkortpriser, men om de kan erhverves billigere ved jeg ikke.

Vinene fra DRC må kun sælges hvis de drikkes på stedet grundet aftale med domainet & importøren i DK. Så de kan ikke sælges ud-af-huset.

Ha’ en rigtig god dag og pas på jer selv & jeres nærmeste.

 

Venlig hilsen

 

Dan

 

LIKVIDITETEN TIL LØNUDBETALINGEN FOR MARTS MÅNED

Vi tæller hver en klingende mønt & knitrende seddel for at have nok til vore ansattes løn

Da der ikke kommer omsætning resten af måneden er mulighederne begrænset. For dem af Jer der har mulighed for at købe et gavekort vil det værdsættes extra meget i disse tider. Klik på gavekort i barren øverst oppe.

Anden mulighed er salg af vin fra kælderen, hvis I måtte ønske at fylde op i privaten. Priserne vil selvsagt være mindre end priserne på vinkortet. Send en mail på dan@melee.dk for mulighederne. Klik på vinen for at se udvalget.

Ha’ en rigtig god dag og pas på Jer selv!

Venlig hilsen

Dan Rauhe

 

 

RESTAURANT MÊLÉE LUKKER DE NÆSTE 14 DAGE!

VI HAR SENDT ALLE VORE GODE MEDARBEJDERE HJEM MED FULD LØN OG FØLGER DERMED REGERINGENS ØNSKE MED HJÆLPEPAKKEN DER BLEV PRÆSENTERET I WEEKENDEN.

Vi håber det er overstået indenfor overskuelig fremtid, så vi alle kan komme tilbage og gøre det vi er bedst til.

Pas rigtig godt på Jer selv og Jeres nærmeste i tiden der kommer.

I er velkommende til at sende os en mail hvis I ønsker nærmere information.

Venlig hilsen

Simon, Christian & Dan

 

 

 

NEDSAT KAPACITET OG STRIKT HYGIEJNE

I den næste periode kører vi med bevidst nedsat kapacitet på både Anarki & Mêlée hvilket betyder at vi garantere at man kommer til at sidde med minimums ét bords afstand til andre gæster På samme tid er vores restauranter indrettet på en sådan snedig måde at man ikke sidder ansigt til ansigt med andre end sine medspisere. Det betyder i praksis at vi accepterer færre gæster ad gangen. Vi accepterer kun at vores personale kommer på arbejde hvis de er komplet symptomfri. På samme tid holder vi (som altid) en strikt hygiejne efter hver servering, afrydning og kontakt med jer gæster. Det kan betyde at det hele går lidt langsommere end I er vant til hos os, det håber vi at I vil bære over med i en periode.

Vi forbeholder os også retten til at bede gæster som udviser symptomer til at forlade restauranten prompte.

Vi håber at det kan betyde at I fortsat har lyst til at besøge os i disse Corona-tider.

Venlig Hilsen

Hele holdet bag anarki & mêlée

Simon, Christian & Dan

 

 

Guide Michelin 2020

Vanen tro holdt Guide Michelin deres årlige “stjernefest” i starten af året. Denne gang i Trondheim.

Mêlée ønsker tillykke til alle restauranter der modtog tilkendegivelsen i form af stjerne, stjerner, bib gourmand eller anden hyldest.

På mêlée er vi stolte og glade for vor 10. Bib Gourmand i træk.

 

 

Nytårsaften 2019

 

“ud af huset”

Ganske som de forgående år er det fire retter; snacks, forret, hovedret & dessert og koster 425,- pr. person incl. div. gebyrer, med mulighed for tilkøb af østers i fustage, baguette, kransekage & vin.

 

Snacks
Vaffel med trøffelmayo og Serranoskinke
Crustade med torsk, crème fraîche & krydderurter
Saltede Marcona mandler

Forret
Cremet suppe af blåmusling med rimmede kammuslinger, saltede stikkelsbær, syltede svampe og friskost med dild

Hovedret
Trøffelfarseret bryst af Rokkedahlkylling med pommes Anna, sauteret spinat, saltbagt gul bede og morkelsauce med syltet sennep

Dessert
Luftig nøddekage med passionsfrugtcurd, vanillecreme og hvid chokolade

 

Bestilling stadig online via bordbestilling den 31.dec 

Afhentning på Martensens Allé mellem 12h00 & 15h00

 

“Sommerferien” på mêlée&anarki!

Igen i år slår anarki & mêlée mad, vin & personale sammen.

Vi lægger fra land mandag den 8. juli og holder åbent alle uges syv dag frem til og med søndag den 11. august.

Vi åbner alle dage kl. 17h30 og dækker selvfølgelig op udendørs når vejret tillader det.

Rune & Simon blander de bedste retter, Christian & Dan finder vine der passer og smager godt til. Samantha, Elisabeth, Anders, Jesper, Nico, Vuong, Mathias, Daniel, Niels, Jesper & Jonas møder trofast ind og tager imod jer.

Der bliver 7 snacks og 7 forretter at vælge imellem samt 3 hovedretter på bud, og så Comté og et par desserter med jordbær og hindbær på tavlen.

Udover a la carte er det muligt at vælge en menu på 4 ombæringer til 375,-

På bagsiden er det hurtige vinkort med 13 vine på glas, aperitiffer samt div. øl og most. Eller der kan vælges vine fra mêlées vinkort med primært franske vine. Hele menukortet og det hurtige vinkort kan ses under MAD fanen fra på mandag.

 

God sommer!

 

French Dining Week på mêlée!

Uge 24 står i tricolorens tegn.

Vi er igen med til madfestivalen fra tirsdag til lørdag i to seats hvor der kan reserveres bord via www.diningweek.dk

Nedenstående menu kan reserveres og der kan tilkøbes allerede ved bestilling eller de kan tilvælges på dagen.

 

Dampede hvide asparges med hollandaise

tilkøb af rejer 50,-

Label Rouge kylling med gulerod, surt & nye kartofler samt skysovs

Tærte med rabarber & vanillecrème

Extra retter!

Serranoskinke med 1 glas Huré Frères Champagne 150,-

Rørt tartar kr. 65,-

Comté 24 måneder kr. 60,-

 

mêlée-vinene!

2015 Domaine Mann, Muscat, Alsace

2016 Domaine Marchand Frères, Pinot Noir, Bourgogne

2015 Château Mulonnière, Coteaux du Layon Beaulieu, Loire

 

1 glas vin til hver ret samt vand & kaffe à la mêlée!

Ovenstående drikkevarer kr. 250,- pr. person

 

 

 

 

 

Vi er gået til Påskeferie!

 

Vi har sidste service lørdag den 13. april og holder en uges fri grundet Påsken.

Vi er tilbage for fuld styrke med god mad og dejlige vine  tirsdag den 23. april.

Online reservationen holder aldrig fri, så reservér bare bord hvis I allerede ved hvornår I vil på mêlée næste gang.

Ha’ en dejlig uge.

Elisabeth, Mette, Anders, Niels, Nico, Vuong, Mathias samt Simon & Dan

 

 

 

DinnerDays uge 7 vinterferien 2019!

Der er stadig ledige pladser til dette års DinnerDays med tre retter mad for 210,- plus gebyr.

Reservér dine pladser enten via dinnerbooking.com eller direkte her fra siden. Find den ønskede dag og se hvilke muligheder der er tilbage. Igen i år er det muligt at tilkøbe vinpakke med tre glas vin samt vand & kaffe. Ligeledes er der Serranoskinke & champagne, rørt tartar samt 24 måneders Comté som tilkøb.

P.S. Vi behøver ikke en printet udgave af billeterne, så bare spar papir, blæk og tid på det.

Online version på mail er helt fint. TAK.

 

Tak for et helt forunderligt 2018!

2018 har været et travlt år på mêlée med flere spisende gæster på flere åbningdage end 2017. Lidt flere end 17.000,- gæster lagde vejen forbi Frederiksbergs Bedste Restaurant i 2018, derfor siger vi tusind tak til alle Jer der spiste og nød et glas eller en flaske på vores dejlige bistro på Martensens Allé!

Vi skal nu holde juleferien i familiære omgivelser inden vi påbegynder “Nytårsaften ud af huset”.

Vi er tilbage og klar til at tage hul på 2019, torsdag den 3. januar kl. 17h30.

2019 bliver året hvor mêlée fylder 10 år og dette skal naturligvis fejres!

RIGTIG GOD JUL OG HA’ ET FANTASTISK NYTÅR SAMT PAS NU GODT PÅ JER SELV OG JERES NÆRMESTE!

Elisabeth, Anders, Ask, Niels, Nico, Vuong samt Simon & Dan

 

NYTÅR 2018 “UD AF HUSET & IND I STUEN”

Ganske som sidste år laver vi nytårsmenu ud af huset.

Rune & Simon har bestemt følgende 4 retter med mulighed for tilkøb af kransekage, baguette og østers samt Champagne.

Der bliver afhentning nytårsaftensdag mellem kl. 12h00 til 15h00 på Martensens Allé 16.

 

Snacks:
Vaffel med trøffelmayo og Serranoskinke
Tærte med røget sellericrème
Torsk med bacon, kapers, rugbrød

Forret:
Krabberavioli med ricotta, jomfruhummerbisque & dild
 
Hovedret:
Karljohanfarseret vagtel (rundudbenet) med saltbagt rødbede,
svampepuré, pommes anna
samt rødvinssovs med syltede løg & bøgehatte.

Dessert:
Nøddekage med dulceymousse, blodappelsin & chokoladeknas

 

Du kan læse mere og bestille jeres menu og tilvalg lige her

 

 

EXTRAORDINÆRT ÅBENT SØNDAG DEN 4. MARTS

Grundet travlhed på Anarki har vi åbnet mêlée for en enkelt søndag. Det er muligt at spise allerede fra kl. 17h00.

Menu & priser opdateres snarest!

 

 

DinnerDays uge 7 vinterferien 2018!

!!!Kun få pladser tilbage mandag – torsdag!!!

Traditionen tro er vi med i efterårsferiens madfestival med tre retter mad for 200,- plus bestillingsgebyr i uge 7. Pladser til DinnerDays købes enten direkte fra vores hjemmeside via “book bord” fanen eller via dinnerbooking.com og find mêlée!

Se hvilke tre retter vi serverer under “menu” fanen. Som altid kan der tilkøbes vores rørte tartar og/eller Comté til 60,- samt en vinmenu incl. vand & kaffe til 250,-. Glem ej et glas Barnaut Champagne til vores Serrano skinke til 145,-

Tak for et fantastisk 2017!

Vi har nu haft de sidste spisende gæster i 2017 og vi vil derfor gerne sige tusind tak til alle Jer der lagde vejen forbi vores dejlige bistro på Martensens Allé! Vi skal nu holde juleferien i familiære omgivelser inden vi starter på årets sidste opgave; Nytårsaften ud af huset.

Vi er tilbage og klar til 2018, onsdag den 3. januar kl. 17h30.

RIGTIG GOD JUL OG HA’ ET FANTASTISK NYTÅR SAMT PAS NU GODT PÅ JER SELV OG JERES NÆRMESTE!

Helene, Liv, Anders, Ask, Niels, Nico, Mathias samt Simon & Dan

 

Nytårsaften 2017!

Igen i år har vi nytårsaften som take away;

Snacks;
Vaffel med trøffelmayo & San Danielle skinke
Anderillette på brød
Tærte med krabbesalat

Forret;
Indbagt torsk med trøffel & porre samt jomfruhummerbisque

Hovedret;
Langtidsstegt oksebrisket med saltbagt selleri, selleripuré & pommes rösti samt rødvinssovs med syltede løg & bøgehatte

Dessert;
Nøddekage med saltet karamel, passionsfrugtmousse & syrlig karamelcrème

Tre retter 350,- pr. person (forret, hovedret & dessert) eksklusiv gebyr
Fire retter 400,- pr. person (snacks, forret, hovedret & dessert) eksklusiv gebyr

Afhentes søndag d. 31. december mellem kl. 12.00 – 15.00
Martensens Allé 16
1828 Frederiksberg C

Vi har solgt alle couverter online!!!

Men… har du allerede bestilt og bliver I flere til spisning har vi en kasse med extra mad. Skriv blot til mail@melee.dk og vi svarer hurtigst muligt med den løsning vi kan tilbyde.

 

MANDAGSÅBENT!!!

Vi har besluttet at åbne mêlée på mandage fra og med den 18. sept. til aftensmad! Vi kommer til at kopiere tirsdagskonceptet, så det nu bliver til mandag-tirsdagspakke, stadig med tre retter mad, tre glas vin samt vand & kaffe til den simple pris af 495,- pr. person.

Vi glæder os til at se Jer også om mandagen!

 

Sommeren var over os!

Som sidste år holdt mêlée åbent hele sommeren, hvor vi blandede det bedste fra Anarki og mêlée -både mad, vin & personale- hvilket resulterede i en for vores vedkomne dejlige fem uger i feriemode. Vi er nu tilbage i vanlig mêlée-stil!

Anarki holdt derfor ferielukket i hele juli og første uge af august. De er klar igen fra tirsdag den 8. august kl. 17h30

Der kan reserveres bord på normal vis via hjemmesiden til både Anarki & mêlée.

 

Terrassen er fortsat åben!

Vanen tro kom flyttemanden med vores stole & borde til fortorvet lige efter påsken, hvilket betyder at vi dækker op udenfor.

Fra kl. 14 byder vi velkommen på på terrassen til snacks, skinke & Comté, hvis sulten og vejret er til det, samt et lifligt glas rosé, kølig hvid eller saftigt rødvin!

 

Guide Michelin 2017!

Vi er umådelig stolte af at kunne byde Anarki velkommen i Guide Michelin med en Bib Gourmand i 2017 udgaven!

Et stort tillykke til alle de andre Bib’ere samt de flotte stjerner rundt om i landet!

 

Søndagsåbent på Anarki!

Hvis du har haft en travl uge, ikke selv gider stå i køkkenet eller en tredje grund, kan du med fordel tage på Anarki søndag aften!

Der er fire serveringer til en fin søndagspris af 250,- pr. person.

Rune, Christian & Co. står klar fra kl. 17h00